امکانات تلویزیون + آموزشتلویزیون

کارایی تلویزیون اندروید و ویژگی‌های Android TV

کارایی تلویزیون اندروید و ویژگی‌های Android TV

در حال حاضر برندهایی مانند سونی، هایسنس،  تی سی ال، پاناسونیکريال فیلیپس و غیره از سیستم‌عامل Android TV در تلویزیون‌های خود بهره می‌گیرند. باید گفت که توسعه سیستم عامل Android TV فقط در اختیار گوگل قرار دارد اما تولید کنندگان تلویزیون نیز سیستم عامل اندروید را توسعه داده و در محصولات خود به کار بردند. این تولیدکنندگان باید زیرساخت‌های لازم برای استفاده و بروز آوری این سیستم‌عامل را انجام دهند. این سیستم برای بسیاری از تلویزیون‌ها و کاربران گزینه مناسبی می‌باشد. تلویزیون‌های اندروید ویژگی‌های برتر و کارایی‌های فراوانی دارند که در ادامه به برخی از آنها اشاره می‌کنیم.

یکی از ویژگی‌های مهم و بارز Android TV این است که این سیستم در بسیاری از تلویزیون‌هایی که توسط برندهای مختلف تولید شده اند به کار می‌رود. باید گفت که برند سونی برای مدت هاست که سیستم عامل اندروید را در تلویزیون‌های خود به کار برده است. اگر تلویزیون‌تان مجهز به سیستم عامل اندروید نباشد با این حال باز هم با استفاده از اندروید باکس می‌توانید از مزایای آن بهره بگیرید. Nvidia Shield برنامه فوق‌العاده‌ای می‌باشد که از محتواهای فورکا پشتیبانی کرده و مجموعه کاملی از زبان‌های اضافی را در بالای Android TV قرار می‌دهد.

کارایی تلویزیون اندروید و ویژگی‌های Android TV

اندروید بر پایه Chromecasting

یکی دیگر از مزایا و ویژگی‌های مهم تلویزیون‌های Android TV این است که یک تلویزیون اندروید تمام کارهایی را که توسط Chromecast انجام می‌شود را می‌تواند به عهده بگیرد. Google Cast استاندارد اندروید را ارائه کرده است و شما با استفاده از این قابلیت می‌توانید محتوای برنامه‌هایی مانند Spotify، YouTube، Netflix، Hulu را از دستگاه‌های صوتی و تصویری اندروید و ios پخش نمایید. شما با داشتن دستگاه Android TV از تمام مزایای کروم کست بدون پرداخت هزینه و حتی بدون وصل کردن یک دانگل دیگر به پشت تلویزیون برخوردار خواهید بود. زمانی که نیاز دارید اطلاعات یا داده را از تلفن تبلت یا سایز دستگاه‌ها به اشتراک بگذارید به راحتی گزینه Cast را انتخاب نموده و دستگاه اندروید شما ظاهر می‌شود. دستگاه Android TV به طور جداگانه با Chromecast کار می‌کند و البته به صورت یکپارچه با آن نیز عمل می‌کند. توصیه می‌کنیم که برای استفاده سریع، از اندروید در تلویزیون استفاده کنید. کاربران می‌توانند تمامی صفحه خود را با استفاده از یک سیستم عامل Chrome یا یک دستگاه اندرویدی باز نموده و هر وب سایت یا صفحه ای را که دوست دارند بر روی صفحه نمایش تلویزیون منتقل کنند.

اندروید بر پایه Chromecasting

پشتیبانی اندروید از دستیار صوتی  Google Assistant

قابلیت دیگری که باید در مورد سیستم‌های اندروید اشاره نمود این است که اندروید از دستیار صوتی Google Assistant پشتیبانی می‌کند و به همین دلیل کاربران به راحتی می‌توانند از تلویزیون استفاده کنند به ویژه این که بر روی تلویزیون موس و صفحه کلیدی وجود ندارد و آنها می‌توانند به راحتی برنامه‌های مورد علاقه یا موسیقی های دلخواه خودشان را با استفاده از صوت و صدای خودشان جستجو نموده و از تماشا و شنیدن آنها لذت ببرند. به عنوان مثال کاربران می‌توانند آهنگ یا فیلم مورد علاقه خودشان را نام برده و آن را جستجو کنند.

در دستگاه های اندروید برای اینکه در منوهای تلویزیون هیچگونه شلوغی و سردرگمی وجود نداشته باشد کاربران می توانند از گزینه‌های open Netflix یا open Spotify برای دسترسی به برنامه‌های مورد علاقه‌شان استفاده کنند. اگر برنامه‌های بیشتری می‌خواهید می‌توانید با استفاده از Google Assistant برنامه‌های مورد علاقه خودتان را با صدا پیدا کرده و یا آنها را از طریق فروشگاه Google Play جستجو کنید. شما داشتن دستگاه اندروید از همه امکانات Google Assistant برخوردار خواهید بود. می‌توانید از آن درباره مقدار کالری یک سیب بپرسید یا از آن بخواهید تا آب و هوا را برای شما پیشبینی کند یا این امکان برای شما فراهم می‌شود که قرار ملاقات بعدی خودتان را در Google Calendar یادآوری کنند.

پشتیبانی اندروید از دستیار صوتی  Google Assistant

پشتیبانی اندروید از تمام برنامه‌های اصلی

یکی دیگر از مزایا و ویژگی‌های شگفت انگیزی که دستگاه‌های اندروید دارد این است که از تمامی برنامه‌های اصلی موسیقی و ویدیویی مانند YouTube، و فیلم و تلویزیون Google Play، به علاوه Plex، Netflix، Hulu، HBO Now، Showtime Anytime، Disney، VLC Player، Kodi، Twitch، Amazon Prime Video پشتیبانی می‌کند. شما با داشتن یک تلویزیون اندروید به راحتی به تمامی این برنامه‌ها دسترسی دارید البته باید گفت برخی از برنامه‌ها فقط برای گوشی‌های اندروید هستند و در آن‌ها استفاده می‌شوند و نمی توان در Android TV به کار برد اما شما به راحتی می‌توانید با استفاده از usb یا کارت SD یا یک برنامه شخص ثالث مانند ES File Explorer و X-plore File Manager از آن برنامه‌ها نیز بر روی تلویزیون بهره بگیرید.

به طور کلی باید گفت هر برنامه‌ای که در دستگاه‌های اندرویدی اجرا می‌شود می‌توان آن را بر روی تلویزیون‌های اندروید نیز بارگذاری کرد. کاربر می‌تواند با استفاده از Google Photos تصاویر خود را بارگذاری نموده یا اینکه از Chromecast استفاده کند. در ادامه باید به این نکته اشاره کنیم که برخی از برنامه‌ها زمانی که برای یک صفحه نمایش بزرگ ارائه شوند ممکن است مانند صفحه نمایش گوشی عمل نکنند. شبیه سازهای کنسول های قدیمی مانند NES، Sega Genesis و حتی پلی استیشن سونی از گزینه های رسمی Android TV می باشند.

پیشنهاد میکنیم برای مشاهده انواع قیمت تلویزیون اندروید در سایت دبی کوچولو روی لینک مشخص شده کلیک کنید.

پشتیبانی اندروید از تمام برنامه‌های اصلی

مزایا و کارکردهای دیگر در Android TV

تلویزیون Android TV ویژگی‌ها و کارکردهای فراوانی دارد به عنوان مثال کاربران می‌توانند صفحه کلید را به تلویزیون متصل کرده و از آن برای تایپ کردن استفاده کنند یا از یک موس برای اشاره کردن به آن بهره بگیرند. همچنین شما با استفاده از Android TV می‌توانید تمامی بخش‌های خانه خودتان را به یکدیگر متصل کرده و با دستیار گوگل آنها را مدیریت و کنترل کنید. Android TV این امکان را برای کاربران فراهم می‌کند که به راحتی به کانال‌های زنده از طریق رابط تلویزیون اندروید دسترسی داشته باشند. در زمانی نه چندان دور، Android TV تمامی اپ‌ها را پشتیبانی می‌کند اما تا الان نیز به اندازه‌ای پیشرفت کرده است که کاربران معمولی به راحتی می‌توانند امورات و کارهای روزانه خودشان را با استفاده از این رابط کاربری انجام دهند.

اگر بخواهیم Android TV و تلویزیون اپل را مقایسه کنیم باید بگوییم که اپل رابط کاربری ظریف‌تری می‌باشد و از نظر تعداد و کیفیت برنامه‌ها نیز در حد پایین تری قرار دارد اما اندروید از چندین جنبه مختلف بهتر از اپل عمل می‌کند و می‌تواند امکانات و قابلیت‌های فراوانی را به راحتی در اختیار کاربران قرار دهد.

تلویزیون های آندروید مزایا و کارکردهای موجود در Android TV

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا