تلویزیونراهنمای خرید تلویزیون

راهنمای خرید تلویزیون در سال 2022

راهنمای خرید تلویزیون

امروزه تلویزیون از نظر کیفیت و کارکرد بسیار پیشرفت کرده است، بنابراین تکنولوژی و فناوری آن متفاوت است، بنابراین قبل از خرید تلویزیون ابتدا باید ویژگی ها و عملکردهای آن را بشناسید تا بتوانید برای مدتی فیلم های مورد علاقه خود را تماشا کنید اطلاعات کافی داشته باشد. اما اگر می خواهید یک تلویزیون خوب بخرید باید به اندازه مناسب، کیفیت تصویر و … توجه کنید. در این راهنمای خرید تلویزیون دبی کوچولو، مهمترین نکات هنگام خرید تلویزیون را به تفصیل شرح می دهیم که با بهترین مارک های تلویزیون در بازار خاتمه می یابد. تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

همانطور که اشاره کردیم تلویزیون ها دارای تکنولوژی ها و تجهیزات مختلفی هستند که تاثیر زیادی بر عملکرد و کیفیت تلویزیون دارند. برای مثال، ممکن است نام‌های فناوری مانند HDR، 4K و OLED را شنیده باشید که در زیر به تفصیل مورد بحث قرار گرفته‌اند.

راهنمای خرید تلویزیون

اندازه صفحه نمایش

به طور کلی، راهنمای خرید تلویزیون سفارشی می تواند بگوید که در حالی که قوانین سخت و سریعی برای تعیین اندازه تلویزیون مناسب وجود ندارد، ترجیحات شخصی، نگرش و حتی دیدگاه بیننده همگی می توانند در انتخاب نقش داشته باشند. برای خرید یک تلویزیون در زیر چند دستورالعمل کلی وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید.

در این حالت به فاصله بین صندلی ها و اندازه صفحه نمایش دقت کنید. اگر تلویزیون FULL HD می خواهید، کوتاه ترین فاصله باید 1.6 برابر طول مورب تلویزیون باشد. بنابراین اگر تلویزیون 60 اینچی دارید، باید هشت فوت (دو متر و چهل سانت) با آن فاصله داشته باشید.

اکثر تلویزیون هایی که امروزه در بازار به فروش می رسند، به دلیل نیاز بازار، فورکی هستند، اما با خرید تلویزیون فورکی و پرداخت قیمت مناسب، می توانید یکی از بهترین ها را تهیه کنید. اگر وضوح صفحه به اندازه کافی بالا باشد، تصویر در روبه روی شما نمایش داده می شود. به این معنی که هنگام خرید و استفاده از این تلویزیون، وقتی از هر فاصله ای می نشینید و فیلم می بینید، احساس می کنید که به تلویزیون نزدیکتر شده اید و فاصله با قطر صفحه تلویزیون برابر است.

اندازه صفحه نمایش

در جدول زیر یک قیمت نسبی از تفاوت تلویزیون در سایزهای مختلفی را مشاهده میکنید البته قیمتها بسته به نوع سال ساخت و… میتواند متفاوت باشد.

سایز تلویزیون رنج قیمت 
32 اینچ 2 تا 5 میلیون تومان 
40 تا 43 اینچ 5 تا 10 میلیون تومان 
49 تا 50 اینچ7 تا 17 میلیون تومان 
55 تا 65 اینچ12 تا 70 میلیون تومان 
70 تا 75 اینچ27 تا 80 میلیون تومان 
82 تا 85 اینچ50 تا 90 میلیون تومان 

وضوح صفحه

وضوح صفحه

یکی از مهمترین نکات در تنظیم تلویزیون اندازه صفحه نمایش است. صفحه نمایش تلویزیون به صورت مورب اندازه گیری می شود و بین 20 تا 85 اینچ است. در هنگام خرید و در نظر گرفتن سایز صفحه مشخص است که نظراضافه ای ندارد و اکثر مشتریان سایز سنتی را خریداری می کنند. به عنوان مثال، یک تلویزیون 24 تا 32 اینچی ممکن است برای یک تلویزیون کوچک آشپزخانه یا اتاق خواب مناسب باشد، اما اگر می خواهید تلویزیونی برای پذیرایی بخرید، توصیه می کنیم تلویزیون بزرگتری بخرید، مثلاً تلویزیون 65 یا 55 اینچی. .

یکی دیگر از جنبه های راهنمای خرید تلویزیون شما وضوح صفحه نمایش است که به وضوح واقعی یا اصلی تلویزیون شما اشاره دارد. HD کمترین وضوح صفحه نمایش در تلویزیون های امروزی است و بیشتر در اندازه های کوچک نمایش داده می شود. بالاترین رزولوشن FULL HD با صفحه نمایش 1920 در 1080 پیکسل نام دارد. این به 1920 پیکسل به صورت افقی و 1080 پیکسل به صورت عمودی ترجمه می شود که در مجموع 2 میلیون پیکسل است. پیکسل ها نقاط کوچکی هستند که تصویر تلویزیون را تشکیل می دهند.

تلویزیون UHD که وضوح بالاتری نسبت به تلویزیون FULL HD دارد فورکی نامیده می شود. وضوح تصویر 2160 در 3840 و تقریباً 8 میلیون پیکسل دارد. به عبارت دیگر، چهار برابر بیشتر از یک دستگاه HD پیکسل دارد. فشرده‌سازی پیکسل‌های متراکم‌تر در تلویزیون‌های HD تصاویر دقیق‌تری ایجاد می‌کند.

در حال حاضر، تلویزیون های 8K با وضوح صفحه نمایش 7680 در 4320 و چیزی بیش از 33 میلیون پیکسل در بازار وجود دارد. این بالاترین وضوح تصویر موجود در استاندارد UHD است. از نظر فنی این تلویزیون از استاندارد UHD نیز پشتیبانی می کند. البته امروزه تعداد زیادی در بازار وجود ندارد و اغلب قیمت آنها بیشتر از مدل های فورکی است. به طور خلاصه، این روزها خرید تلویزیون فورکی منطقی تر است.

توجه: برای مشاهده و بررسی تلویزیون های موجود در بازار مقاله 👈 بهترین تلویزیونها را بخوانید.

همچنین پخش کننده های Ultra HD Blu-ray وجود دارد که می توانند دیسک های Blu-ray را پخش کنند. یکی دیگر از دلایل عملکرد خوب تلویزیون فورکی در بازار این است که دارای استانداردهای لازم برای فناوری فورکی از جمله محدوده دینامیکی بالا (HDR) و طیف رنگی گسترده است.

بهترین تلویزیون های سونی موجود در بازار

تلویزیون های 4K و 8K

تلویزیون های 4K و 8K

نکته مهم دیگر در راهنمای خرید تلویزیون فورکی دانستن مشخصات صفحه نمایش 4K و 8K است. صفحه نمایش 2160 در 3840 با وضوح بالا به تلویزیون فورکی اجازه می دهد تا جزئیات بیشتری را نسبت به تلویزیون FULL HD در مورد محتوای فورکی با کیفیت بالا نمایش دهد. یک تلویزیون 8K با صفحه نمایش 4320 در 7680 می تواند کوچکترین جزئیات را نمایش دهد. تصاویر در این دستگاه ها بسته به فاصله دید واضح تر به نظر می رسند.

در بسیاری از تلویزیونهای فورکی سعی کرده اند از طریق روش های دیگر کیفیت تصویر را بهبود بخشند. به عنوان مثال، ما شاهد استفاده روزافزون از تلویزیون‌های HDR هستیم که کنتراست بیشتری را بین روشن‌ترین و تاریک‌ترین تصاویر ارائه می‌کنند. تلویزیون‌های HD جدیدتر نیز طیف وسیع‌تری از رنگ‌ها را نسبت به تلویزیون‌ها ارائه می‌دهند، اما این مزایا نیازمند محتوای تخصصی است. هر سال محتوای غنی از HDR بیشتر و بیشتر در دسترس قرار می گیرد.

تلویزیون فول اچ دی

تلویزیون فول اچ دی دارای ابعاد 1920 در 1080 پیکسل است که به بینندگان اجازه می دهد تصاویر را واضح و دقیق ببینند. تقریباً تمام تلویزیون های FULL HD تلویزیون های LCD با نور پس زمینه LED هستند، اما تعداد محدودی تلویزیون OLED فول اچ دی نیز وجود دارد. به خاطر داشته باشید که این روزها احتمالاً تلویزیونی کمتر از 39 اینچ پیدا نخواهید کرد.

ما متوجه شده ایم که بسیاری از بینندگان نمی توانند جزئیات بیشتری را در یک تلویزیون با صفحه نمایش بزرگ ببینند، به عنوان مثال. 65 اینچ یا بزرگتر از آن چیزی است که می توانند در فاصله دید معمولی تحمل کنند، اما به یاد داشته باشید که وضوح تنها یکی از بسیاری از ویژگی های تلویزیون است که می تواند کیفیت کلی تصویر خوب را ارائه دهد. نکته دیگری که در راهنمای خرید تلویزیون باید به آن توجه کرد این است که تلویزیون های HD معمولی با افزایش قیمت ها، به خصوص در اندازه های کوچکتر از 65 اینچ، انتخاب خوبی برای بسیاری از مصرف کنندگان هستند.

تفاوت بین تلویزیون های OLED، QLED و LED

تفاوت بین تلویزیون های OLED، QLED و LED

همچنین دانستن تفاوت های تلویزیون های OLED، QLED و LED بسیار مهم است. کیفیت تصویر یک تلویزیون OLED بهتر از یک تلویزیون LED است و اگر به دنبال بهترین کیفیت هستید، هیچ انتخابی بهتر از تلویزیون OLED وجود ندارد. تلویزیون های OLED با سطح مشکی، یکنواختی خاکستری و زاویه دید گسترده تر از هر تلویزیون LED دیگری، تصویر بهتری را ارائه می دهند. اگر در یک اتاق تاریک تلویزیون تماشا می کنید، OLED می تواند سیاهی عمیق را نمایش دهد و کیفیت تصویر را بهبود بخشد.

تلویزیون‌های QLED مانند تلویزیون‌های LED معمولی هستند، با این تفاوت که از نانوذرات ریز به نام نقاط کوانتومی برای کیفیت تصویر روشن‌تر و بالاتر استفاده می‌کنند. این فناوری برای اولین بار توسط سونی در سال 2013 معرفی شد، اما مدت کوتاهی پس از آن که سامسونگ فروش تلویزیون های QLED خود را آغاز کرد و با تولیدکنندگان دیگر همکاری هایی را برای صدور مجوز انجام داد. به همین دلیل، اکنون شاهد عرضه بسیاری از برندهای تلویزیون با تلویزیون های QLED هستیم.

درباره تلویزیون های OLED

در حال حاضر شرکت هایی مانند ال جی و سونی در حال عرضه تلویزیون های OLED هستند و انتظار می رود تا دو سال آینده سایر سازندگان نیز از این فناوری در تلویزیون های خود استفاده کنند. تلویزیون های قدیمی گران تر از مدل های LCD و LED هستند که اکثر تلویزیون های موجود در بازار را تشکیل می دهند. البته باید گفت که اختلاف قیمت هر سال نزدیکتر می شود. علاوه بر این، البته، صفحه نمایش ها هر سال از نظر کیفیت بهتر می شوند، به همین دلیل به OLED از نظر عملکرد نزدیک می شود.

جزئیات خرید تلویزیون خوب

بسته به نیازمان، نکات خرید یک تلویزیون خوب را پوشش می دهیم. قبل از خرید حتما معیارها و نیازهای خود را در لیست هایی مانند اندازه تلویزیون، ویژگی ها یا حتی فرم فاکتور مورد نظر خود بنویسید. اگر نمی توانید بین خرید دو مدل تصمیم بگیرید، این موارد به کارتان می آید. به عنوان مثال، افرادی که می خواهند از برنامه هایی مانند Filimo یا Namava استفاده کنند باید توجه داشته باشند که اکثر مدل ها از سیستم عامل Android یا WebOS پشتیبانی می کنند زیرا دسترسی به این موارد در سیستم عامل تایزن سامسونگ بسیار دشوار یا غیرممکن است.

بهترین تلویزیونهای ال جی موجود در بازار

HDR یا محدوده دینامیکی بالا

نکات برجسته راهنمای خرید تلویزیون اطلاعاتی در مورد این بخش دارد. احتمالاً بزرگترین کلمه کلیدی در صنعت تلویزیون، محدوده دینامیکی بالا یا HDR است. هنگامی که این ویژگی تلویزیون به درستی استفاده می شود، روشنایی، کنتراست و رنگ تلویزیون شما را بهبود می بخشد تا تصویر واقعی تر روی صفحه نمایش ظاهر شود. هنگامی که HDR اعمال می شود، می توانید برنامه های مورد علاقه خود را با جزئیات و وضوح تماشا کنید.

HDR همه این کارها را با افزایش کنتراست بین روشن‌ترین و تیره ‌ترین رنگ‌های سفید و سیاهی که تلویزیون می‌تواند تولید کند، انجام می‌دهد. به گفته Claudio Ciacci، مدیر برنامه تست تلویزیونی Consumer Reports، این فناوری می تواند وضوح طبیعی بیشتری از محتوای تصویر را به نمایش بگذارد. همچنین می‌گوید که HDR می‌تواند از محدوده دینامیکی خود برای کار در صحنه‌های با روشنایی بالا استفاده کند و کنتراست تلویزیون را کاهش دهد و بازتاب HDR را در صحنه‌های روشن‌تر ببینید.

در این قسمت از راهنمای خرید تلویزیون ما، شایان ذکر است که تلویزیون های HDR نسبت به سایر تلویزیون ها رنگ های شاد و زنده تری تولید می کنند. این ویژگی به این دلیل رخ می دهد که HDR با یک طیف رنگی گسترده (WCG) مرتبط است. تلویزیون های HD می توانند تقریباً 17 میلیون رنگ را نمایش دهند، اما مانیتورهای دارای WCG می توانند تا یک میلیارد رنگ را نمایش دهند. این مانند جعبه بزرگتری از مداد رنگی است که تلویزیون شما از آن برای نشان دادن دستاوردهای خود استفاده می کند.

انواع مختلف HDR

انواع مختلف HDR

تاکنون در این مقاله بیشتر در مورد HDR صحبت کرده ایم و ویژگی های این فناوری را لیست کرده ایم، اما انواع مختلفی از HDR نیز وجود دارد که مشخصات فنی منحصر به فرد خود را دارند. توضیح این موضوع ممکن است گیج کننده باشد، و قبل از پرداختن به جزئیات، اطلاعات مفیدی وجود دارد که دفعه بعد به آنها خواهیم پرداخت.

ابتدا، تلویزیون شما به طور خودکار نوع HDR استفاده شده در محتوا را تشخیص می دهد و حالت صحیح را برای پخش آن انتخاب می کند. دوم، نوع HDR در حال حاضر اهمیت کمتری دارد. آنچه در تست های نمایشگر مشاهده شد این بود که تلویزیون های سطح بالا در انواع مختلف HDR عملکرد خوبی داشتند. کیفیت تلویزیون مهمتر است. بنابراین خرید بهترین تلویزیون برای نوع HDR که پشتیبانی می کند منطقی است.

HDR10 و Dolby Vision

HDR10 و Dolby Vision

نوعی HDR به نام HDR10 به عنوان یک استاندارد باز استفاده می شود و توسط تمام تلویزیون های فورکی با قابلیت HDR پشتیبانی می شود. این مورد برای همه پخش‌کننده‌های Blu-ray نیز صدق می‌کند، بنابراین به دستگاهی که نمی‌تواند HDR را پخش کند، نیاز ندارید. اما برخی تلویزیون‌ها شکل دیگری از HDR به نام Dolby Vision را ارائه می‌کنند که تبلیغ می‌شود و نسخه پیشرفته HDR10 نامیده می‌شود و شرکت‌ها برای استفاده از آن هزینه‌های مجوز پرداخت می‌کنند. این نسخه از HDR دارای مزایای بسیاری است، از جمله پشتیبانی از داده های پویا در فضای ابری، جایی که سطح روشنایی یک فیلم یا نمایش می تواند از صحنه ای به صحنه دیگر افزایش یابد. از سوی دیگر، HDR10 از ابرداده ثابت برای ارائه سطوح روشنایی برای کل فیلم یا نمایش استفاده می کند.

فرمت های HDR10+

نکته دیگری که در این راهنمای خرید تلویزیون باید به آن توجه کرد این است که Dolby Vision بیش از استفاده مستقیم از داده ها در فضای ابری است. نسخه جدیدتری از HDR10 به نام HDR10+ وجود دارد. این ویژگی همچنین شامل داده های ابری پویا می شود و HDR10 را بیشتر شبیه Dolby Vision می کند. سامسونگ در حال حاضر از این ویژگی پشتیبانی می کند و آمازون گفته است که از این ویژگی در سرویس استریم خود نیز پشتیبانی می کند.

استفاده از این فرمت در صورتی می تواند مهم باشد که در نسل بعدی سیگنال های تلویزیونی آزاد و باز که دارای استانداردی به نام ATSC 3.0 است، استفاده شود. در پایان این مقاله در راهنمای خرید تلویزیون، نوع دیگری از HDR به نام Advanced HDR را به نام شرکت Technicolor که در اروپا بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، معرفی می کنیم. در حال حاضر برخی از تلویزیون های فورکی ال جی از آن پشتیبانی می کنند.

آیا همه تلویزیون های HDR یکسان هستند؟

پاسخ به این سوال خیر است؛ نکته دیگری از راهنمای خرید تلویزیون ما این است که آزمایشات ما نشان داده است که تلویزیونی که دارای HDR است به این معنی نیست که تصویر نمایش داده شده غنی و با کیفیت است. این یکی از دلایلی است که ما اکنون HDR را به عنوان یک امتیاز جداگانه در رتبه بندی تلویزیون خود قرار می دهیم.

ما در مورد کیفیت تصویر تلویزیون های HDR زیاد می گوییم و صحبت می کنیم. با این حال، این فناوری چالش های خود را نیز دارد. مهمتر از آن، تلویزیون شما ممکن است توانایی کافی برای نمایش HDR را نداشته باشد. بهترین مانیتورهای تلویزیون HDR معمولاً حداکثر روشنایی حداقل 600 نیت (واحد روشنایی SI در هر فوت مربع ) را تولید می کنند و بهترین مانیتورها به 1000 نیت یا بیشتر می رسند. اما بسیاری از تلویزیون های HDR فقط 100-300 نیت تولید می کنند.

یک تلویزیون HDR خوب چه تفاوتی با تلویزیون های دیگر دارد؟

متأسفانه، شما نمی توانید بسته بندی را در فروشگاه ها بخوانید یا ظاهر آن را باور کنید. برخی از تلویزیون ها دارای لوگوی Ultra HD Premium هستند که به عنوان یک سری با عملکرد بالا توسط یک گروه صنعتی به نام اتحاد فورکی تایید شده است. لطفاً در این راهنمای خرید تلویزیون توجه داشته باشید که تلویزیون هایی که HDR ارائه می دهند گران تر هستند. اما هنوز گزینه های خوبی برای کسانی که می خواهند کمتر خرج کنند وجود دارد. اگر به دنبال خرید یک مجموعه کوچکتر هستید، یا اگر به دنبال خرید یک تلویزیون فورکی و HDR هستید، گزینه های ارزان تری وجود دارد، بنابراین توصیه می کنم تلویزیون های ارزان قیمت سامسونگ را بررسی کنید.

تلویزیون هوشمند

یکی دیگر از راهنمای خرید تلویزیون که باید در نظر بگیرید، ویژگی های هوشمند سیستم عامل تلویزیون هوشمند شما است. تلویزیون هوشمند که به عنوان تلویزیون اینترنتی نیز شناخته می شود، پلی به دنیای محتوای آنلاین است که می توانید مستقیماً از تلویزیون خود به آن دسترسی داشته باشید. امروزه اکثر تلویزیون های هوشمند دسترسی به چندین سرویس ویدیویی مانند Amazon Prime، DirectTV Now، Hulu، Netflix Sling TV، YouTube TV و Vudu و همچنین یک یا چند سرویس موسیقی آنلاین مانند Pandora و Spotify را ارائه می دهند. بسیاری از تلویزیون های هوشمند به شما امکان می دهند به شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و توییتر متصل شوید یا حتی بازی های آنلاین انجام دهید. قیمت تلویزیون های هوشمند اغلب از قیمت مدل های سنتی بالاتر است.

بهترین تلویزیونهای سامسونگ موجود در بازار

عملکرد تلویزیون هوشمند

این تلویزیون می تواند به محتوای آنلاین زیادی مانند سرویس های ویدئویی Amazon Prime و Netflix دسترسی داشته باشد. تلویزیون های هوشمند پایه ممکن است به محبوب ترین خدمات محدود شوند، اما دستگاه های دیگر طیف گسترده ای از برنامه ها را ارائه می دهند. اکثر این تلویزیون‌ها دارای مرورگر وب هستند و تلویزیون‌های هوشمند پیشرفته‌تر می‌توانند به فرمان‌های صوتی پاسخ دهند، نمایش‌ها را برای تماشا توصیه کنند و به شما امکان تماشای محتوا را از تلفن هوشمند خود بر روی صفحه تلویزیون خود می‌دهند.

بیش از 70 درصد از تلویزیون های فروخته شده امروزه تلویزیون های هوشمند هستند. اما اگر به تلویزیون ساده تری فکر می کنید یا تلویزیون شما هوشمند نیست، می توانید به راحتی با پخش کننده رسانه ای جداگانه مانند Amazon Fire TV، Apple TV، Google Chromecast اینترنت را به تلویزیون خود اضافه کنید.

سیستم کنترل تلویزیون هوشمند

برخی از تولیدکنندگان تلویزیون های هوشمند سیستم عامل های خود را توسعه داده اند، در حالی که برخی دیگر از سیستم های دارای مجوز مانند Google Android TV یا Roku TV استفاده می کنند. تلویزیون هوشمند دسترسی به محتوا را آسان می کند، به این معنی که شما فقط یک کنترل از راه دور جداگانه دارید. اما پخش کننده های رسانه ای اختصاصی ویژگی های بیشتری برای پخش محتوا دارند یا می توانند از رابط کاربری استفاده کنند که یافتن و دسترسی به محتوا را آسان تر می کند.

دستیار صوتی تلویزیون

امروزه تلویزیون‌های بیشتری از دستیارهای صوتی مانند Amazon Alexa و Google Assistant پشتیبانی می‌کنند که به شما امکان می‌دهند تنظیمات اولیه تلویزیون مانند کم و زیاد کردن صدا، تغییر کانال‌ها یا ورودی‌ها، نمایش دستورات صوتی و جستجوی فیلم را انجام دهید. گاهی اوقات می‌توانید دستگاه‌های سازگار دیگر مانند سیستم‌های صوتی هوشمند و… را مستقیماً از کنترل تلویزیون خود کنترل کنید. همچنین باید به این نکته اشاره کنیم که تلویزیون های هوشمند و پخش کننده های رسانه ای باید در خانه شما به اینترنت متصل باشند. توصیه می کنیم تا حد امکان از اتصال LAN سیمی استفاده کنید، اما اکنون همه تلویزیون های هوشمند دارای Wi-Fi داخلی برای شبکه های بی سیم هستند.

دستگاه ها پخش کننده

اگر تلویزیون شما به اینترنت وصل نباشد یا هوشمند نباشد، یک پخش کننده رسانه یک مکمل عالی برای برنامه های تلویزیونی شما مانند پخش فیلم، موسیقی و بازی است. اگر تلویزیون هوشمند دارید، ممکن است تلویزیون شما در مقایسه با پخش کننده پخش جریانی با ویژگی ها و خدمات بیشتر، از آن پشتیبانی نکند. بیش از دوازده مدل از دستگاه های جریان وجود دارد، در دو نوع دسترس است. نسخه های اولیه از ویدیوی p1080 پشتیبانی می کنند و بسیاری از مدل های جدیدتر از محتوای فورکی پشتیبانی می کنند. لطفاً توجه داشته باشید که این دستگاه برای جلوگیری از تداخل ویدیویی به اتصال اینترنت پرسرعت نیاز دارد.

زاویه دید

علیرغم پیشرفت های صورت گرفته، بسیاری از تلویزیون ها هنوز یک نقطه ضعف بزرگ دارند، زاویه دید محدود. این بدان معناست که تصویر با بهترین کیفیت فقط در مسیر مستقیم تلویزیون و مستقیماً روبروی صفحه نمایش قابل مشاهده است. در این راهنمای خرید تلویزیون، توصیه می کنیم با نگاه کردن به تلویزیون از بالا و پایین، زاویه دید را بررسی کنید. اگر از مرکز صفحه دور شوید، ممکن است تصویر محو شود و دقت رنگ کاهش یابد. البته میزان از دست دادن تصویر بسته به مدل متفاوت است. ما متوجه شدیم که تلویزیون‌های دارای پنل IPS زاویه دید وسیع‌تری نسبت به تلویزیون‌های LCD دارند. از طرفی تلویزیون های OLED مانند تلویزیون های پلاسما زاویه دید تقریبا نامحدودی دارند و حتی از زاویه غیرمستقیم نیز کیفیت خود را از دست نمی دهند.

اخیراً شاهد بوده ایم که برخی از تلویزیون های سامسونگ و سونی بدون استفاده از پنل IPS، زاویه دید متوسطی را برای نمایشگرهای LED ارائه می دهند. در زمان نگارش این مطلب، تلویزیون های موجود در دو سری QLED سامسونگ (مدل Q80 و Q90 سامسونگ) بالاترین زاویه دید را دارند. اگر می خواهید زاویه دید تلویزیون خود را در فروشگاه بررسی کنید، به یاد داشته باشید که تنظیمات تلویزیون اغلب روشنایی و رنگ ها را به سطوح غیر طبیعی تغییر می دهند و این تغییرات زاویه دید را بهبود می بخشد، اما نه به طور طبیعی. پس در صورت خرید تلویزیون، پس از تنظیم تصویر، زوایای دید را در محل فروش و بعد در خانه بررسی کنید.

کانال ارتباطی تلویزیونی

هنگام خرید تلویزیون به اتصالات آن دقت کنید. اطمینان حاصل کنید که ورودی و خروجی مناسبی برای پشتیبانی از تمامی تجهیزات صوتی و تصویری خود دارید. اکثر تلویزیون های امروزی دارای یک مجموعه ورودی در کنار تلویزیون و یک مجموعه ورودی در پشت تلویزیون هستند که بیشتر ورودی های مورد نیاز کاربر را پوشش می دهد. اگر می خواهید تلویزیون را روی دیوار نصب کنید، پورت کناری تلویزیون بهترین کارکرد را دارد. اگر می خواهید تلویزیون را به دیوار آویزان کنید، توصیه می کنیم از یک کابل HDMI کوتاه برای تسهیل روش ورودی استفاده کنید.

پورت های ورودی HDMI

امروزه رایج ترین فناوری برای اتصال جعبه های کابل، پخش کننده های بلوری، پخش کننده های رسانه ای و کنسول های بازی تلویزیون است. با این حال، بسیاری از دستگاه ها فقط یک یا دو ورودی HDMI دارند. اگر تلویزیونی را انتخاب می‌کنید، بهتر است تلویزیونی را با سه درگاه HDMI انتخاب کنید، مگر اینکه قصد داشته باشید همه دستگاه‌های دیگر خود را به یک آمپلی‌فایر سینمای خانگی یا جعبه مبدل HDMI متصل کنید.

ARC

ARC

برخی از دستگاه ها دارای ورودی HDMI با برچسب ARC هستند که مخفف Audio Return Channel است. این ورودی ها به شما این امکان را می دهند که خروجی صدای تلویزیون را به یک دستگاه متصل مانند نوار صوتی، با استفاده از همان کابل HDMI وصل کنید. اگر تلویزیون فورکی می‌خرید، مطمئن شوید که دارای حداقل HDMI 2.0 است که می‌تواند محتوای ویدیویی فورکی وHDR 60 فریم بر ثانیه را مدیریت کند. اکثر دستگاه های جدیدتر دارای HDCP 2.2 برای پخش از پیش تنظیمات فورکی در بلوری فورکی از طریق HDMI هستند.

ورودی های ویدئویی کامپوننت/کامپوننت

ورودی های ویدئویی کامپوننت/کامپوننت

اکثر تلویزیون‌ها همچنین دارای ورودی‌های ویدئویی جزء هستند، از جمله کانکتورهای قرمز، آبی و سبز RCA، که گاهی اوقات با برچسب PR، PB، و Y مشخص می‌شوند. در برخی از تلویزیون‌ها، ورودی‌های کامپوننت به عنوان کانکتورهای ویدئویی داخلی عمل می‌کنند، همانطور که در تصویر نشان داده شده است. زیر ورودی برچسب زرد و سبز “ویدئو”. این اتصال فقط از طریق ویدیوی آنالوگ در دسترس است، که اغلب برای اتصال پورت های قدیمی یا ورودی هایی که خروجی HDMI ندارند استفاده می شود. اما اکثر دستگاه های امروزی با HDMI سازگار هستند، همین کافی است.که بسیار خوب است.

پورت های ورودی RCA

پورت های ورودی RCA

اکثر تلویزیون ها دارای پورت های قرمز یا سفید RCA برای ارسال (خروج) یا دریافت (ورود) سیگنال های صوتی استریو هستند. بسیاری از تلویزیون های کوچک و بزرگ دارای ورودی هدفون هستند. اگر هدست بلوتوثی دارید، می توانید این کار را به صورت بی سیم انجام دهید.

 پورت های ورودی USB

 پورت های ورودی USB

در تلویزیون‌هایی که یک یا چند پورت USB دارند، می‌توانید یک USB  وصل کنید و به موسیقی گوش دهید یا عکس‌ها یا فیلم‌ها را در تلویزیون تماشا کنید. بسیاری از تلویزیون ها دارای عملکرد نمایش اسلاید برای مشاهده عکس های دیجیتال هستند.

خروجی صوتی نوری

اگر می‌خواهید صدای دیجیتال را از تلویزیون خود به نوار صوتی یا گیرنده صوتی/تصویری ارسال کنید و خروجی HDMI وجود ندارد، می‌توانید از یک خروجی صوتی دیجیتال به نام OPTICAL استفاده کنید که سیگنال‌های صوتی چند کاناله را کنترل کند. برخی از تلویزیون ها دارای یک خروجی کواکسیال نیز هستند که یک اتصال صوتی دیجیتال است، اما این امر برای تلویزیون های امروزی نادر و غیر ضروری است.

 پورت های اینترنت یا LAN

تقریباً تمام تلویزیون های هوشمند و در برخی موارد معمولی دارای پورت اینترنت هستند که به آن LAN نیز می گویند. اگرچه تلویزیون های هوشمند امروزی دارای وای فای داخلی هستند، اتصال اینترنت سیمی در خانه می تواند تجربه بهتر و مطمئن تری را به خصوص برای سرویس های ویدئویی مانند نتفلیکس ارائه دهد. بنابراین تلویزیون باید دارای هر دو باشد.

ورودی یا آنتن RF

همه تلویزیون ها دارای ورودی RF (آنتن/کابل) هستند که سیگنال تلویزیونی با کیفیت بالا را از یک آنتن یا کابل ارسال می کند. با این حال، به یاد داشته باشید که اکثر گیرنده های دیجیتال با کابل HDMI به تلویزیون متصل می شوند.

بهترین تلویزیونهای فورکی بازار

مروری بر بهترین برندهای تلویزیون

و در پایان راهنمای خرید تلویزیون به معرفی بهترین برندهای تلویزیون می پردازیم.

مروری بر بهترین برندهای تلویزیون

تلویزیون های برند سونی

سونی یکی از محبوب ترین برندهای ژاپنی لوازم الکترونیکی مصرفی در جهان است. در حال حاضر چندین تلویزیون LED متوسط ​​و بزرگ سونی براویا در بازار وجود دارد. این شرکت مدل های پرچمدار سری XBR را ارائه می دهد و محدوده تلویزیون های فورکی از 49 تا 85 اینچ است. سونی در حال حاضر تعداد کمی مدل تلویزیون OLED دارد، اما کیفیت بسیار بالایی دارند. امروزه سونی یکی از بهترین برندهای تلویزیون است.

تلویزیون های برند هایسنس

هایسنس یک تولید کننده چند ملیتی است که در چین فعالیت می کند. علاوه بر فروش تلویزیون های برند هایسنس، تلویزیون های برند شارپ را در ایالات متحده و مکزیک نیز توزیع می کند. این شرکت مدل های زیادی را در بازه های قیمتی مختلف ارائه می دهد، از جمله تلویزیون های فورکی با فناوری رنگ کوانتومی.

تلویزیون های برند ال جی

ال جی یک شرکت الکترونیکی کره ای و چند ملیتی است که به عنوان یکی از بزرگترین شرکت های الکترونیک و فناوری اطلاعات شناخته می شود. ال جی سازنده تلویزیون های درجه یک و بزرگترین طرفدار تلویزیون های OLED است. در واقع ال‌جی بیشترین پنل‌های OLED را تولید می‌کند و شرکت‌های دیگر پنل‌های OLED را از ال‌جی می‌خرند. تلویزیون های OLED کیفیت تصویر بهتری نسبت به تلویزیون های LED دارند. اما قیمت تلویزیون ال جی بیشتر برای مدل های LED مناسب است. تلویزیون های ال جی در بین مشتریان بسیار محبوب هستند، بنابراین من به شما بررسی پرفروش ترین تلویزیون های ال جی را توصیه می کنم.

تلویزیون های برند پاناسونیک

پاناسونیک که در سال 1918 با نام ماتسوشیتا تأسیس شد، یک شرکت الکترونیک چند ملیتی ژاپنی است که سال‌ها در صنعت الکترونیک و مخابرات فعال بوده و یکی از بزرگترین شرکت‌های ژاپنی از جمله سونی، هیتاچی، شارپ و توشیبا است. که به عنوان یک غول صنعت جهانی الکترونیک شناخته شده است. در سال 2012، این شرکت به عنوان چهارمین تولید کننده تلویزیون در جهان شناخته شد.

تلویزیون های برند سامسونگ

سامسونگ یکی از تولیدکنندگان پیشرو در بازار است. سامسونگ تلویزیون های LED را در اندازه ها، قیمت ها و سطوح مختلف عرضه می کند. به نظر می رسد این شرکت بزرگترین مجموعه تلویزیون های فورکی را در بین هر سازنده تلویزیون دارد. تلویزیون های QLD این شرکت کیفیت بالایی دارند و برای بازی مناسب هستند اما قیمت بیشتری دارند. از طرفی تلویزیون ال ای دی سامسونگ نسبت به سایر برندها ارزانتر است و برای کسانی که توانایی خرید تلویزیون گران قیمت را ندارند گزینه خوبی است. تلویزیون سامسونگ قیمت های خوبی را ارائه می دهد، شما می توانید اطلاعات بیشتری در مورد بهترین تلویزیون های سامسونگ در مدل های مختلف آنها پیدا کنید.

تلویزیون های برند سیگنال شارپ

برند تلویزیون شارپ متعلق به ایالات متحده است و در حال حاضر دارای مجوز از هایسنس است. شارپ پیشگام فناوری تلویزیون ال سی دی بود و همچنان یکی از تولیدکنندگان پیشرو پنل های LCD در جهان است که قادر به تولید صفحه نمایش های LCD بسیار بزرگ است.

تلویزیون های برند فیلیپس

فیلیپس یک شرکت هلندی است که در سال 1891 توسط جرارد و فردریک فیلیپس تأسیس شد. فیلیپس با بیش از 122000 کارمند و دپارتمان در 60 کشور، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان تجهیزات الکترونیکی در جهان است. در سال 2012، فیلیپس به بزرگترین تولید کننده روشنایی در جهان تبدیل شد. تلویزیون فیلیپس همیشه به این ویژگی ها، تصاویر بی نظیر، صدای عالی و روشنایی باورنکردنی که کاربران را شگفت زده می کند، شهرت داشته است. در کل کیفیت تلویزیون این شرکت استثنایی است.

تلویزیون های برند توشیبا

توشیبا یک تولید کننده جهانی ژاپنی است که دفتر مرکزی آن در کالیفرنیا، ایالات متحده آمریکا قرار دارد. این شرکت که سال ها مجوز برند تلویزیون توشیبا را به شرکت تایوان کامپال الکترونیک می داد، در سال 2017 این برند را به هایسنس فروخت و اکنون بخشی از هایسنس چین محسوب می شود. توشیبا همواره در بین رقبای خود به دلیل کیفیت محصولاتش شناخته شده است. در سال های اخیر، این شرکت در ارائه های تلویزیونی خود به کیفیت تصویر توجه زیادی داشته است، بنابراین این شرکت صفحه نمایش های بسیار با کیفیتی را در سطح رقبای خود به بازار آورده است.

تلویزیون های برند Vizio

Vizio یک شرکت الکترونیک آمریکایی است که برای اولین بار در سوپرمارکت ها به فروش رسید و به یکی از پرفروش ترین برندهای تلویزیون در آمریکای شمالی تبدیل شده است. Vizio طیف گسترده ای از تلویزیون های LCD و LED را ارائه می دهد که به طور کلی در محدوده قیمت های مختلف به فروش می رسند. اما تلویزیون این برند در بازار ایران موجود نیست.

مشاور خرید تلویزیون

به عنوان یکی از پیشروترین سایت های مقایسه و بررسی تلویزیون، از کاربرانی که در این زمینه سوال یا ابهامی دارند دعوت می کنیم تا در بخش نظرات یا در واتساپ با ما در میان بگذارند. لطفا به اشتراک بگذارید تا در اسرع وقت به سوال پاسخ دهیم. برای انتخاب بهترین تلویزیون ها وارد سایت دبی کوچولو شوید و برای مشاوره رایگاه با مشاورین سایت دبی کوچولو تماس بگیرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
سوالی دارید؟ ما در واتساپ آنلاین هستیم
مشاوره رایگان در واتساپ