امکانات تلویزیون + آموزشتلویزیون

وان پلاس TV در مقابل شیائومی می TV پرو

وان پلاس TV در مقابل شیائومی می TV پرو

در این مقاله قصد داریم به مقایسه وان پلاس TV با شیائومی می TV پرو بپردازیم. در ادامه هر دو تلویزیون هوشمند که برای محصول چین هستند با یکدیگر مقایسه می‌شود.

وان‌ پلاس تی‌وی (OnePlus TV) و شیائومی می TV پرو (Xiaomi Mi TV Pro) هر دو از محصولات نسبتاً جدید بازار محسوب می‌شود. این دو محصول به تازگی به بازار عرضه شده اند. شرکت وان پلاس و شیائومی هر دو از جمله شرکت‌های چینی هستند که در حوزه تلویزیون‌های هوشمند فعالیت دارند و هر سال در تلاش هستند که محصولات با کیفیت به بازار عرضه کنند تا بتوانند با رقبایشان به رقابت بپردازند و سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص دهند.

اولین نکته مشترکی که میان این دو تلویزیون‌ها وجود دارد سیستم عامل اندروید است. رابط کاربری اندروید نقطه مشترک میان این محصولات می‌باشد. با وجود قابلیت اندروید تلویزیون‌ها دارای قابلیت کروم‌کست است و دارای دستیار صوتی  گوگل اسیستنت (Google Assistant) هستند. شرکت‌های وان‌ پلاس و شیائومی قصد دارند که تلویزیون‌های هوشمند خودشان را در مقایسه با تلویزیون‌های سامسونگ با قیمت پایین تر به بازار عرضه کنند و سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص دهند.

لیست قیمت بهترین تلویزیون های شیائومی موجود در بازار

 

وان-پلاس-TV-در-مقابل-شیائومی-می-TV-پرو-_-زیگمو

شیائومی و وان پلاس

 برند چینی شیائومی از سال 2013 در زمینه تولید و عرضه تلویزیون‌های هوشمند فعالیت دارد. این برند چینی استاندارد محصولاتش را با عزمی گسترده به بازارهای جهانی وارد کند. به همین دلیل تولید گوشی‌های شیائومی در سراسر جهان شناخته شده هستند. تلویزیون‌های هوشمند شیائومی نیز آینده ای نه چندان دور کاملا شناخته شده می‌باشند. امروزه برای کاربران این امکان فراهم شده است که بتوانند مدل‌های 43 اینچ و 55 اینچ، تلویزیون شیائومی 65 اینچ را با استفاده از فروشگاه آمازون در کشور آلمان خریداری کنند. مدل جدید این تلویزیون در 24 سپتامبر 2019 به صورت رسمی رونمایی و به بازار عرضه شد. تلویزیون‌های هوشمند شیائومی تحت عنوان می فول اسکرین تی‌وی پرو (Xiaomi Mi Full Screen TV Pro) شناخته شده‌اند. این تلویزیون در سایزهای 43 اینچ 55 اینچ و 65 اینچ در بازار وجود دارد. بسیاری از کاربران چینی ترجیح می‌دهند که تلویزیون‌های شیائومی خریداری کنند. هنوز اطلاعات دقیقی در دست نیست که این تلویزیون به بازار آمریکا وارد شده است یا نه؟ اما برای ساکنان آمریکا تلویزیون وان پلاس محصولی است که بیشتر مورد استقبال قرار می‌گیرد. وان‌ پلاس محصولی دراماتیک و مورد انتظار است و این برند چینی در تاریخ 26 سپتامبر 2019 در کشور هند گوشی وان پلاس 7 تی را به بازار عرضه کرد. وان پلاس با اینکه شرکتی چینی است اما از مدت زمان‌های قبل تر محصولاتش را در خارج از این کشور نیز به فروش رسانده است. این برند تصمیم گرفته است که از 28 سپتامبر 2019 به صورت انحصاری فروش محصولاتش را در هند آغاز کند. و همچنین در تاریخ 10 اکتبر 2019 که معادل 18 مهر 1398 است برند وان‌ پلاس تلویزیون‌های خودش را به همراه گوشی به کشور بریتانیا عرضه کرده است.

وان-پلاس-TV-در-مقابل-شیائومی-می-TV-پرو-_-زیگمو

مقایسه قیمت تلویزیون وان پلاس و شیائومی

تلویزیون‌های هوشمند که توسط برند شیائومی و وان پلاس به بازار عرضه می‌شوند از نظر قیمت با یکدیگر متفاوت می‌باشند. تلویزیون‌های شیائومی از قیمت پایین تر و مقرون به صرفه تری برخوردار هستند. تلویزیون 43 اینچ شیائومی می فول اسکرین TV پرو با قیمت 1.499 یوآن (معادل 170 پوند) است؛ مدل 55 اینچ این تلویزیون 2.399 یوآن (معادل 272 پوند) قیمت دارد و نهایتا مدل 65 اینچ با قیمت 3.399 یوآن (معادل 385 پوند) به بازار عرضه شده است. برند شیائومی تلویزیون‌های سری می تی‌ وی 4S این خودش را با قیمت بالاتر به بازار اروپا عرضه کرده است به همین دلیل هزینه‌های جدید این برند با قیمت بیشتر از گذشته به بازار عرضه می‌شود. در بازار اروپا این تلویزیون‌ها نیز با قیمت بالاتری عرضه شده اند. کاربران میتوانند تلویزیون 43 اینچ این محصول را با قیمت 339 پوند خریداری کنند. همچنین سایز 55 اینچ این تلویزیون قیمت 449 پوند دارد.

تلویزیون‌های هوشمند وان پلاس OnePlus TV Q1 قیمت بالاتری در مقایسه با سایر محصولاتش دارد. وان پلاس این تلویزیون را فقط برای بازار هند تولید و به بازار عرضه کرده است. قیمت این تلویزیون پایه‌ی 69.900 روپیه (معادل تقریبا 800 پوند) می‌باشد که در بازار هند خرید و فروش می‌شود. همچنین مدل بالاتری از این تلویزیون به نام Q1 Pro ساخته شده است که قیمت  99.900روپیه (معادل تقریبا 1140 پوند) قیمت‌گذاری شده است. البته نکته مهم اینجاست که گوشی وان پلاس 7 در بازار‌های هند و بریتانیا نشان داده است که قیمت نهایی محصولات وان پلاس در بازار اروپا بیشتر از اینها خواهد بود. در واقع پیش بینی می‌شود که برند وان‌ پلاس مدلهای پایه و پرو تلویزیون‌های هوشمند خودش را به قیمت 1165و 1665 پوند به بازار بریتانیا نیز عرضه کند.

وان-پلاس-TV-در-مقابل-شیائومی-می-TV-پرو-_-زیگمو

مشخصات فنی

آنچه که باعث می‌شود تلویزیون‌های وان پلاس اختلاف قیمت بسیار زیادی داشته باشد این است که معمولا این تلویزیون‌ها از مشخصات فنی متفاوتی نیز پشتیبانی می‌کند. تلویزیون‌های وان‌ پلاس TV در مقایسه با تلویزیون‌های جدید شیائومی مشخصات فنی مختلفی دارند. در تلویزیون‌های شیائومی معمولاً پنل ال سی دی با نور ال ای دی استفاده شده است. هرچند این شرکت ادعا کرده است که این پنل‌ها در مقایسه با پنل‌های سامسونگ و الجی عملکرد بهتری دارند. اما برند وان پلاس اعلام کرده است که محصولاتش را به پنل پیشرفته QLED مجهز می‌کند. این پنل توسط تلویزیون‌های بالارده سامسونگ نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. پنل‌های QLED رقابت مستقیم و تنگاتنگ با پنل‌های اولد ال جی دارند. تلویزیون‌های سری اولد OLED TV سامسونگ بازار عرضه شده اند و با استقبال گسترده روبرو نبودند.

تلویزیون وان پلاس TV Q1 می‌تواند تمامی محتواها را با روشنایی بسیار بالایی به نمایش بگذارد. این تلویزیون در ارائه محتوای تصویری حرف های بسیار زیادی برای گفتن دارد. به گونه‌ای که این محصول بخش‌های تاریک تصاویر را به شکل عمیق تری به تصویر می‌کشد. تلویزیون وان پلاس TV Q1 می‌تواند تمامی رنگ‌ها را نیز به صورت غنی نمایش دهد. این تلویزیون کنتراست بهتری را در مقایسه با تلویزیون‌های شیائومی دارد. تلویزیون وان پلاس از جمله تلویزیون‌های بالارده محسوب می‌شود و به همین دلیل طبیعی است که در مقایسه با تلویزیون شیائومی قیمت بالاتری داشته باشد.

اگر بخواهیم رویکرد شرکت‌های وان پلاس و شیائومی را برای عرضه تلویزیون‌های هوشمند شان بررسی کنیم باید استراتژی آنها را در عرضه گوشی‌های هوشمند مورد بررسی قرار دهیم. برند شیائومی امروزه گوشی‌های هوشمند بالارده‌ی بسیاری را تولید و به بازار عرضه می‌کند. اما همچنان در زمینه تولید گوشی‌های میان رده و گوشی‌های اقتصادی نیز فعالیت گسترده‌ای دارد. به همین دلیل محصولات با کیفیت متفاوتی را به بازار عرضه می‌کند تا جوابگوی نیاز همه کاربران باشد. در حالی که برند وان پلاس گوشی‌های میان رده تولید نمی کند و فقط گوشی‌های بالارده با قیمت پایین تر در مقایسه با رقبا عرضه می‌کند. افراد زیادی هستند که به گوشی های عرضه شده توسط وان پلاس لقب قاتل پرچمداران شرکت‌های دیگر را داده اند به همین دلیل این برند در زمینه تلویزیون‌های هوشمند نیز همین رویکرد را در پیش خواهد گرفت و تلویزیون‌های بالارده با قیمت پایین تر در مقایسه با سایر بلند تا عرضه می‌کند.

با توجه به اینکه تلویزیون‌های وان پلاس کیفیت بسیار بالایی دارد و از قیمت پایین تری برخوردار هستند محصولی کاملا جذاب برای کاربران آمریکایی محسوب می‌شود. این تلویزیون‌ها در رده تلویزیونهای بالارده قرار می‌گیرند و حتی در مقایسه با تلویزیون‌های سامسونگ و ال جی قیمت پایین تری دارند. اگر بخواهیم تلویزیون‌های وان پلاس و شیائومی را از نظر کیفیت تصویر بررسی کنیم باید بگوییم که هر دوی این محصولات دارای کیفیت و وضوح فورکا هستند. برخی از تلویزیون‌های جدید شیائومی از کیفیت 8K نیز پشتیبانی می‌کند اما تلویزیون سری می‌تی وی پرو می‌تواند 8K را دریافت کند و سپس آن را به 4K تبدیل کند.

وان-پلاس-TV-در-مقابل-شیائومی-می-TV-پرو-_-زیگمو

مقایسه برند شیائومی و وان‌ پلاس از نظر تنوع محصولات

 برند شیائومی در مقایسه با برند وان پلاس محصولات متنوع تری را به بازار عرضه کرده است. تلویزیون‌جدید می‌تی وی پرو، می TV پرو درس سایز 43 اینچ 55 اینچ و 65 اینچ تولید و به بازار عرضه شده است. حال آنکه برند وان پلاس میخواهد تلویزیون جدید خودش را در دو مدل با نمایشگر 55 اینچ عرضه کند. بسیاری از کاربران بخصوص اهالی آمریکای شمالی اندازه 65 اینچ تلویزیون شیائومی را ترجیح می‌دهند اما با این حال برخی از افراد نیز هستند که تلویزیون کوچکتر در حد 55 اینچ میخواهند حتی تلویزیون 55 اینچ نیز تلویزیون با سایز بزرگ محسوب می‌شود و دسته بندی کردن این تلویزیون در سایز کوچک به درستی نمی باشد.

برند شیائومی و وان پلاس هر دو می‌خواهند که استراتژی خودشان را در برای گوشی‌های هوشمند در بازار تلویزیون‌ها نیز پیاده سازی کنند. برند شیائومی گوشی‌های متعدد با اندازه‌های متفاوت به بازار عرضه کرده است و تمامی سلیقه‌ها را نیز مورد توجه قرار داده است. اما برند وان پلاس معمولاً گوشی‌هایی در یک یا دو اندازه تولید می‌کند و همین دلیل انتظار می‌رود که تلویزیونهای جدید شیائومی وان‌ پلاس نیز در اطراف نمایشگر ایجاد حاشیه بسیار کمی داشته باشند. تلویزیون‌های شیائومی در سایزهای مختلف و تلویزیون‌های برند وان پلاس فقط در یک یا دو سایز عرضه شود. برند شیائومی به تلویزیون‌های خودش لقب تمام صفحه را داده است. زیرا این برند در تلاش است که تلویزیونهای با حاشیه‌های بسیار کم عرضه کند. به طور کلی در مقایسه تلویزیون‌های شیائومی و وان پلاس از نظر حاشیه‌های اطراف نمایشگر تفاوت بسیار زیادی وجود ندارد.

وان-پلاس-TV-در-مقابل-شیائومی-می-TV-پرو-_-زیگمو

مهمترین تفاوت میان وان پلاس و شیائومی

 تلویزیون وان پلاس TV و وان پلاس تی‌وی پرو یک تفاوت بسیار مهم دارند و آن این است که در تلویزیون وان پلاس پرو یک ساندبار ویژه به کار رفته است. ساندباری که در تلویزیون پرو به کار رفته است به طور معمول در یک تلویزیون دیگر قیمت زیر دو هزار دلار دارد. اما نکته قابل توجه اینجاست که این ساندبار در تلویزیون وان پلاس پرو یک مکانیزم کشویی خاصی دارد که از درون محفظه بیرون می‌آید. بیرون آمدن ساندبار 7 ثانیه طول می‌کشد. این سرعت نه خیلی سریع و نه خیلی بیش از حد کند می‌باشد. به همین دلیل حد متعادل قرار دارد و آزار دهنده نیست. ساندباری که در تلویزیون وان پلاس پرو استفاده شده است می‌تواند استفاده از این تلویزیون را نیز لذتبخش کند. زیرا این ساندبار معمولاً در تلویزیونهای بسیار گرانقیمت استفاده شده است. با توجه به اینکه این تلویزیونها معمولاً احتمالاً 500 پوند با یکدیگر اختلاف قیمت دارند به همین دلیل این ساندبار حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و باعث می‌شود که تلویزیون وان پلاس پرو در میان کاربران طرفداران بیشتری داشته باشد. اگر شما ساندبار را به صورت جداگانه خریداری کرده اید توصیه می‌کنیم که تلویزیون وان‌ پلاس معمولی را بخرید. تلویزیون وان پلاس پرو و چه معمولی به قابلیت‌های صوتی و بصری مختلفی مجهز شده است. قابلیت‌هایی که در این تلویزیون وجود دارد قابلیت hdr و دالبی است. با توجه به اطلاعات ارائه شده از سوی برند وان پلاس تلویزیون‌های هوشمند این شرکت دارای قابلیت دالبی ویژن و hdr10 هستند و می‌توانند تجربه سریع و بسیار لذت بخشی را برای کاربران ایجاد کند و از سوی دیگر تلویزیون‌های جدید شیائومی استاندارد دالبی دیجیتال مجهز شده اند.

دو تلویزیون جدیدی که توسط برند شیائومی وان پلاس عرضه شده است هر دو به سیستم عامل جدید اندروید مجهز شده‌اند. این سیستم عامل رابط کاربری سفارشی سازی شده است. برند شیائومی بهترین‌های خودش را با نام Mi Patchwall نامگذاری کرده است و تلویزیون‌های وان پلاس Oxygen Play نام دارد. در مورد تفاوت اصلی رابط‌های کاربری در این دو تلویزیون اظهارنظر داخلی نمی توانیم ارائه دهیم. هر دو تلویزیون‌های شیائومی وان پلاس دارای ریموت کنترل اقتصادی هستند که هر دو یک میکروفون مجزا دارند و کاربران می‌توانند با استفاده از صدا دستورات مورد نظر خودشان را به گوگل اسیستنت بدهند. برند وان‌ پلاس قصد دارد که تلویزیون‌های جدید خودش را به ابزار خاصه Oxygen Play مجهز کند. این ابزار یک میکروفون مخصوص است که در پشت پنل قرار می‌گیرد و دستشان صوتی شما را دریافت می‌کنند.

نتیجه گیری

 در مقایسه تلویزیون‌های وان پلاس و شیائومی این نتیجه حاصل می‌شود که بسیاری از افراد تلویزیون‌های وان پلاس را محصول جذاب تر و بهتر می‌دانند. تلویزیون‌های وان پلاس به پنل QLED سامسونگ مجهز شده اند. این پنل‌ها دارای فناوری کوانتوم دات Quantum Dot هستند و به احتمال خیلی زیاد در بریتانیا نیز منتشر می‌شوند. محصولات برند وان‌ پلاس می‌توانند محتواهای بصری و تصاویر با کیفیت بهتری نمایش دهند. این برند معمولاً در مقایسه با رقبای هم رده خود قیمت پایین تری را نیز برای محصولاتش ارائه می‌دهد. تلویزیون وان پلاس پرو دارای ساندبار بسیار قدرتمندی است و تجربه صوتی غنی و جذاب ایجاد می‌کند. تلویزیون‌های جدید شیائومی محصول بالارده نیست اما از نظر قیمتی در حد معمولی قرار دارد.

 

لیست قیمت بهترین تلویزیون های شیائومی موجود در بازار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
سوالی دارید؟ ما در واتساپ آنلاین هستیم
مشاوره رایگان در واتساپ